0
Domaći fudbal

Luka Ilic (R) celebrates after scoring a goal with Petar Ratkov Goran Antonic Nemanja Stojic Nemanja Petrovic (L) Vojvodina v TSC - Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TSC I SPARTAK REŽIRALI PRELEPU FUDBALSKU PREDSTAVU: ‘Prštalo’ je na sve strane! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.23 u 18:51

Fenomenalan duel odigran je na TSC areni.

‘Vojvođanski derbi’ odigrale su ekipe TSC-a iz Bačke Topole i subotičkog Spartaka. Dve različite situacije – dok se domaćin bori za izlazak u Evropu nadolazećeg leta, ekipa Spartaka se grčevito bori da opstane u Superligi Srbije.

Počelo je odlično po TSC, jer je već u 12. minutu pogodak postigao Aranđel Stojković. Igrao se 21. minut, a na semaforu je već bilo 2:0 – strelac je ovog puta bio Saša Jovanović. Činilo se da će domaćin lako do pobede, ali je Spartak u drugom poluvremenu bio mnogo odlučniji.

Prvo je na 2:1 u 50. minutu smanjio Bijelović, da bi isti fudbaler realizovao kazneni udarac u 75. minutu susreta i tako poravnao rezultat.

U 84. minutu TSC je ostao sa deset igrača na terenu, zbog crvenog kartona koji je zaradio Antonić. Konačan ishod bio je 2:2.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter