0
ATP

Hamad Medjedovic of Serbia in action against Viktor Durasovic of Norway during the 2023 Davis Cup Qualifier match between Norway and Serbia at Oslo Tennisarena, on February 04, 2023 in Oslo, Norway. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TAKO BLIZU A TAKO DALEKO: Međedović zaustavljen u polufinalu čelendžera u Indiji!

Objavljeno: 25.02.23 u 16:50

Srpski teniser je poražen nakon više od dva sata borbe

Mlada nada srpskog tenisa, Hamad Međedović, poražen je u polufinalu čelendžera u Bangaloru. Od njega je bio bolji Australijanac, Maks Pursel, sa 2:1, po setovima 6:2/5:7/7:6.

Međedović je ušao stegnuto u meč i pretrpeo je brejk u početnom gemu seta. Australijanac je to iskoristio i rutinski priveo set kraju 6:2.

U drugom setu je viđeno čak 5 brejkova. Pursel je vodio 5:4 i servirao za meč ali je Hamad uspeo dva puta zaredom da uzme servis protivniku i potpuno se vrati u meč, 7:5.

Treći set je odlučen u taj-brejku, nakon što su obojica tenisera bila sigurna na svojim servisima. Australijanac je bio mirniji u ključnim momentima meča i tako prošao u finale.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sjajna nedelja za Srbina gde je zaradio 36 ATP poena i 6.140 američkih dolara. On će od ponedeljka biti plasiran oko 220. mesta na ATP listi, što mu je renking karijere.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter