2
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric and Albert Nadj (L) during the Partizan v Novi Pazar - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

ŠTA SE TO DEŠAVA U HUMSKOJ? Albert Nađ: Ne znam da je Petrić dao ostavku, samo čitam to po portalima…

Objavljeno: 25.02.23 u 12:11

Albert Nađ je pomoćni trener Gordana Petrića i Partizanov „vojnik za ceo život“. Za razliku od mnogih u Humskoj, prvi saborac trenera crno-belih ne beži od razgovora, već šalje poruku svim Grobarima da se klub voli i kada ne ide.

Vest da je Gordan Petrić podneo ostavku je zatresla fudbalsku javnost u Srbiji. Situacija u Partizanu nije dobra, eliminisan je u Ligi konferencija, dok titula deluje kao nemoguća misija. Ipak, legendarni fudbaler crno-belih smatra da ne treba na stvari gledati tragično.

Što se mene tiče, nema goruće situacije u Partizanu. Idemo dalje, šta da radimo”, rekao je Nađ, koji ističe da nije upoznat sa činjenicom da je Petrić podneo ostavku na mestu trenera Partizana.

Albert Nadj i Gordan Petric Europa Conference League, group D football match between Partizan and Koln 13.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

O tome ne pričam i ne komentarišem. Osetio sam na svojoj koži šta znači kada novine pišu. I na tarabi piše nešto, pa ne vodim ljubav sa tarabom. Ne znam da je Gogi dao ostavku i ja čitam to po portalima”, rekao je Nađ za portal Meridian sport.

Podsetimo, pred utakmicu Partizana i Šerifa, Grobari su organizovali veliki protest protiv uprave kluba, koja je slušala uvredljive pesme o sebi tokom skoro 90 minuta.

“Ne znam za igrače. Uvek je lepše kada je atmosfera veselija i bolja u odnosno na nešto što se dešava. Ne želim previse da pričam o tome. Rezultat čini atmosferu”.

Nađ je imao posebnu poruku za se navijače Partizana.

Albert Nadj Partizan – Hamrun Spartans, UEFA, Conference League, liga konferencija 18.8.2022. Aug. 18. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Za sve se navija, Partizan se voli. Ja ću ga voleti makar gubio i 100:0 na bilo kom polju – košarka, vaterpolo, pikado, boćanje, pljuvanje u dalj. Ja ću ga voleti ko god bude bio na čelu kluba. Uprava me ne interesuje. Ja volim Partizan 48 godina i voleću ga narednih 48 godina, ako budem toliko živeo. Neće me interesovati direktori, predsednici i ostali. Zanima me samo Partizan i podržavaću ga u svakom pogledu. Nikada neću prestati da ga volim”, zaključio je pomoćni trener Partizana za Meridian sport.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
1

2 Komentara

  1. Ne zna se koji je veca neznalica! Necemo da vas vidimo u Partizanu ni jednog ni drugog. Sutra necete pobediti ni Radnicki iz Kragujevca. U ponedeljak, zajedno sa upravom, hocemo neopozive ostavke. I to odmah, nema prolongiranja!

    1
    0
    Odgovori
    • Niko tebi ne osporava da volis Partizan,pa Alberte volim ga i ja i mozda nekoliko miliona navijaca ali vi koji ste prihvatili funkciju bilo koju volite i radite ne bas za malu platu morate da snosite odgovornost za raspad u rezultatima zajedno sa VV I K,ZATO PREPUSTITE NEKOME KO MOZE DA POVEZE REDOVE U KLUBU.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter