0
Košarka

head coach Svetislav Pesic Srbija - Turska kvalifikacije za svetsko prvenstvo, FIBA Beograd, Srbija, 14.11.2022. Novembar 14. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU PRED VELIKU BRITANIJU: Zvezda i Partizan stavili igrače na raspolaganje Pešiću!

Objavljeno: 25.02.23 u 22:11

Samo pobeda nas vodi na Svetsko prvenstvo

Košarkaši Srbije će u ponedeljak od 20 časova ugostiti selekciju Velike Britanije u hali „Aleksandar Nikolić“ u okviru poslednjeg kola kvalfikacija za Mundobasket.

Uoči ovog ključnog meča za našu reprezentaciju selektor „orlova“ Svetislav Pešić će imati na raspolaganju veći broj igrača.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Naime, prema saznanjima „Mozzartsporta“ ekipi su se pridružili pored Marka Gudurića, koji je nakon gostavanja Fenerbahčea Partizanu ostao u Beogradu, Aleksa Avramović i Uroš Trifunović iz Partizana, plus Luka Mitrović, Filip Petrušev i Ognjen Dobrić iz Crvene zvezde.

Da podsetimo, naši košarkaši su nakon produžetaka u Atini poraženi od domaće Grčke, kada je Pešić mogao da računa na Nemanju Dangubića, Marka Jagodić Kuridžu, Ognjena Jaramaza, Aleksu Radanova, Dušana Beslaća, Marka Jeremića, Stefana Jovića, Dušana Ristića, Borišu Simanića i Aleksu Uskokovića.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter