0
Evropske lige

FOTO: twitter/@ChelseaFC

POTER NA UDARU NAVIJAČA: „Moja porodica i ja dobijame pretnje smrću“!

Objavljeno: 25.02.23 u 14:30

Navijači „Plavaca“ su isfrustrirani zbog loših rezultata kluba

Čelsi nikako ne uspeva da nađe izlaz iz krize. Klub iz Londona je ove sezone potrošio 600 miliona evra na pojačanja ali i više je nego očigledno da to ne donosi rezultate.

Čelsi je trenutno 10. u Premijer ligi. Imaju 10 bodova zaostatka u odnosu na mesto koje vodi u Evropu, dok im prvoplasirani Arsenal beži čak 23 boda.

U Ligi šampiona su prošli grupnu fazu ali su onda poraženi u prvom meču osmine finala protiv Borusije Dortmund sa 1:0.

Na udaru se našao aktuelni trener, Grem Poter, koji je istakao damu je mentalno zdravlje ugroženo zbog konstantnih pretnji koje dobija od indisponiranih navijača.

– Dobio sam neke poruke putem mejla, žele mi da umrem. I to, najblaže rečeno, nije prijatno. Pretnje dobijaju i članovi moje porodice i možete da ih pitate kakav nam je život u poslednje vreme – rekao je Poter.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Rekao je da ih razume ali da to neće rešti njihov trenutni problem.

– Kad ideš na posao i neko te psuje, nije prijatno. Možeš da odgovoriš na dva načina. Mogu reći da me nije briga, ali znali biste da lažem. Svima je stalo do toga šta ljudi misle, jer nam je u prirodi da budemo društveno povezani. Navijači imaju pravo da budu ljuti, ali vređanjem ne mogu da promene rezultate – zaključio je Poter.

Čelsi sledeći meč igra u nedelju, kada se od 14 časova i 30 minuta sastaju sa ekipom Totenhema u okviru 25. kola Premijer lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter