0
Domaći fudbal

(POLUVREME) MINIMALNA PREDNOST ZVEZDE U IVANJICI: Pešić zatresao mrežu i probio bedem Javora! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.23 u 14:47

Hrabra igra domaćina ali Zvezda zasluženo vodi na poluvremenu

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Javora u okviru 23. kola MozzartBet Superlige Srbije.

Crveno-beli“ polako podižu formu iz utakmice u utakmicu. Na poslednja dva meča su slavili ukupnim rezultatom 9:0. Sa druge strane, ekipa Javora pruža takođe jako dobre partije i do sada su u prolećnom delu sezone osvojili 7 od mogućih 9 poena.

Pre samog početka meča, Osmanu Bukariju je uručena nagrada za najboljeg igrača  prethodnog kola i ček na 50 hiljada dinara koji će biti prosleđen u humanitarne svrhe.

 

 

Od samog starta meča, Zvezda je nametnula svoj ritam. Prvu šansu je imao Aleksandar Pešić, koji se nije najbolje snašao u petercu domaćih, nakon što je Dragović prebacio loptu sa prve stative.

Konačno je Javor prešao poluvinu terena i odmah je u šansi bio Kempbel ali je njegov udarac završio preko gola. Već u sledećem minutu najbolja šansa za aktuelnog šampiona Srbije. Bukari je šutirao, lopta se odbila do Pešića a njegov šut sa gol linije izbacuje Kopitović.

Sasvim korektan otpor za sada pružaju fudbaleri iz Ivanjice. Čekaju grešku Zvezde i svoju šansu traže iz kontranapada. Sada je nekadašnji igrač Partizana, Petar Gigić, pobegao odbrani Zvezde ali sudija kaže da se našao u nedozvoljenoj poziciji.

Zvezda stiže do zasluženog gola. Sada je sreća bila na strani „crveno-belih„. Katai je šutirao sa 30 metara a lopta je na putu pogodila Aleksandra Pešića i prevarila golmana, Strahinju Manojlovića.

 

 

 

VESTI O ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter