4
Fudbal

Mirko Poledica (FOTO: Starsport)

POLEDICA KIVAN NA TRENERSKU ORGANIZACIJU ZBOG PODRŠKE DŽAJIĆU: „Treba da vas smenjuju jednom nedeljno i šutiraju kao kese!“

Objavljeno: 25.02.23 u 09:29

Nije saglasan sa njihovim stavom.

Predsednik nezavisnog sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ Mirko Poledica, još jednom se oglasio povodom predstojećih izbora za predsednika FSS. On je na svom Tviter profilu oštro prokomentarisao odluku Organizacije fudbalskih trenera FSS, da podrži kandidaturu Dragana Džajića i tako mu obezbedi 3 glasa.

– Ne treba da vas smenjuju jednom mesečno već jednom nedeljno, i da vas i dalje šutiraju kao kese zato što bolje i ne zaslužujete – napisao je Poledica.

Podsećamo, Džajića je podržala ova organizacija čiji je predsednik Ljubiša Tumbaković. Naime, oni su na telefonskoj sednici, većinom glasova, odlučili da stanu iza legende Crvene zvezde.

Samim tim, delegati trenerske organizacije Aleksandar Janković, Predrag Stojanović i Darko Tešović, glasaće za Dragana Džajića na predsojećoj sednici Skupštine FSS.

21
4

4 Komentara

  1. Izdajnik predaje Kosmet a narod o propaloj stvari što se samo zove fudbal u Srbal. Džajić po stare dane pokazuje da je ljudsko ništavilo i ucenjena sluškinja bez trunke dostojanstva.

    2
    0
    Odgovori
  2. Nema od nas ništa,već su počeli da se svađaju i prozivaju,krećemo opet na dno.Pixi ulio malo nade a sada ćemo par koraka nazad….daj narodu hleba i igara

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter