0
Domaći fudbal

Lazar Nikolic (R) celebrates after scoring a goal with team mates during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ORIGINALAN NAČIN DA SE DOČEKA GOST: Javor najavio duel sa Crvenom zvezdom scenom iz kultnog filma! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.23 u 10:45

Zanimljiv način.

Fudbaleri Javora danas će u Ivanjici od 14 časova dočekati ekipu Crvene zvezde u okviru 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Od početka drugog dela sezone ekipa iz Ivanjice igra veoma dobro s obzirom da u tri meča ne znaju za poraz – dve pobede i remi.

Prvi duel ove dve ekipe završen je pobedom crveno-belih, 4:1, a to je bio debi Miloša Milojevića na klupi Zvezde. Ipak, Javor je pokazao da može da igra i protiv najvećih, s obzirom da su u Humskoj protiv Partizana odigrali 3:3.

Fousseni Diabate (R) during the Partizan v Javor – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Tviter nalog Javor Matisa je poznat kako možda i najzanimljiviji od svih klubova u Srbiji, a priliku da pokažu svoju kreativnost nisu propustili ni danas.

Naime, administrator Tviter naloga Javora odlučio je da podeli scenu iz čuvenom fila ‘Lajanje na zvezde’, gde se spominje upravo Crvena zvezda.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter