0
Evroliga

FOTO: Twitter/Screenshot

OBRADOVIĆ I DŽEJMS SE POSVAĐALI NA UTAKMICI: Srpski trener se nakon svega oglasio, a sećamo se i šta je rekao u Beogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.23 u 11:58

Sve se dogodilo na meču protiv Barselone.

Košarkaši Monaka poraženi su u derbiju 25. kola Evrolige od ekipe Barselone rezultatom 80:70, a pored dobre utakmice, u centru pažnje se našla i svađa stratega Monaka Saše Obradovića sa najboljim igračem te ekipe Majkom Džejmsom. Amerikanac je utakmicu završio sa 14 poena uz po 3 skoka i asistencije, dok je iz igre šutirao 6/11.

Pred sam kraj utakmice, došlo je do velike svađe između Džejmsa i Obradovića, kada je košarkaš nešto zamerio srpskom treneru. Mikrofon nije bio u okolini, pa nismo čuli šta je Džejms rekao, ali mu je Obradović kasnije poručio da se takve stvari ne govore na tajmautu.

Barselona je zasluženo pobedila. Zadovoljan sam kako smo se branili u drugom poluvremenu. Mislim da u ovom trenutku zavisimo od sebe. Ono što se desilo sa Majkom Džejmsom na kraju utakmice je interna stvar – istakao je Obradović na konferenciji za medije.

Pored toga, sećamo se i njegove konferencije za medije nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, kada je takođe govorio o slobodi koju Majk Džejms ima u timu.

Eh, kad bi znali… Nemam nameru da odgovorim ovo oko Džejmsa, stvari koje svi znamo, svi koji smo unutra, stvari sa kojima se nosimo, nisu lake za prihvatanje, pogotovo sa trenerske strane. Neke stvari moraš da prihvatiš da bi bio tu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter