0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LFC

NOVI KIKS LIVERPULA: Kristal Palas odoleo četi Jirgena Klopa u Londonu!

Objavljeno: 25.02.23 u 22:51

Novi neuspeh popularnih „redsa“

Fudbaleri Liverpula su još jednom propustili priliku da upišu pobedu pošto su u okviru 25. kola engleske Premijer lige odigrali nerešeno 0:0 protiv Kristal Palasa.

Dobar meč viđen je na „Selhurst Parku“. Otvoreno se igralo na obe strane od prvog minuta i poprilično je neverovatno da pogodaka nije bilo na večerašnjem meču.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Diogo Žota je u prvom poluvremenu imao dve šanse da dovede „redse“ u prednost. U 19. minutu mu je golman Palasa skinuo šut, a četiri minuta kasnije pogađa stativu.

Domaćin je odmah uzvratio. U 25. minutu Mark Guei je u dobroj situaciji, ali ne pogađa, da bi u 42. minutu Mateta pogodio prečku i propada odlična šansa za Palas.

Već nakon četiri minuta igre u nastavku u velikoj šansi je Mohamed Salah. Njegov udarac međutim pogađa prečku.

Domaći tim je igrao dosta dobro u odbrani i čekali su šansu iz kontri da ugroze gol gostiju. Liverpul je dugo čekao na novu priliku, a u 81. minutu Gakpo propušta dobru šansu da donese prednost svom timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter