0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ NAKON REMIJA SA SPARTAKOM: ‘Dobro prvo poluvreme – Moramo da radimo na prekidima!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.23 u 19:53

Njegov tim ispustio je sigurnu pobedu!

‘Vojvođanski derbi’ odigrale su ekipe TSC-a iz Bačke Topole i subotičkog Spartaka. Dve različite situacije – dok se domaćin bori za izlazak u Evropu nadolazećeg leta, ekipa Spartaka se grčevito bori da opstane u Superligi Srbije. Meč je okončan bez pobednika, sa po dva pogotka na obe strane, a svoje utiske nakon meča izneo je trener TSC-a, Žarko Lazetić:

‘Dobro prvo poluvreme za nas, dosta dobrih akcija i prilika, bili smo dobri u igri, dali dva gola, kao protiv Napretka. Rekao sam igračima na pauzi da je drugačija utakmica, jer već u poslednjih deset minuta prvog poluvremena je Spartak izašao „jedan na jedan“ i dosta rizikovao. Mi smo i u drugom poluvremenu imali to, trebalo nam je više mirnoće u napadu. Kad ekipa gubi i lošoj je seriji, nema više šta da izgubi. Pokazalo se, kao što kažu stariji treneri, 2:0 je najopasniji rezultat, mi smo to osetili na svojoj koži. Ostaje žal za dva boda, jer smo igrom i šansama negde zaslužili pobedu. Protivnik je naravno igrao, uspeo iz prekida, iz prebacivanja da da gol, mi smo to loše odradili, dobili su onda gosti još više motiva. Nama je bežala lopta, nismo imali ofanzivne igrače sa klupe da koristimo, zbog povreda i bolesti. Imamo dobru seriju i dobru poziciju, okrećemo se sledećoj utakmici.’ – rekao je Lazetić i potom dodao:

Luka Ilic (R) celebrates after scoring a goal with Petar Ratkov Goran Antonic Nemanja Stojic Nemanja Petrovic (L) Vojvodina v TSC – Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Cvetinović još tri nedelje će biti van stroja, usled povrede ligamenata zgloba pre desetak dana. Stanojev se tek vratio, dva meseca nije trenirao sa nama, imao je povredu kolena, Mirčevski je bio dve nedelje van stroja, obnovio je povredu prednje lože i još uvek ne trenira, Krsmanović je od početka priprema povređen, on još uvek nosi longetu.’ – zaključio je trener TSC-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter