1
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Pripreme reprezentacije Srbije u fudbalu na pred World Cup Russia 2018 Austrija Friendly Match Prijateljska Utakmica Srbija v Bolivija Branislav Ivanovic celebrates after scoring a goal Graz, 09.06.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HVALA LEPO, ALI NE BIH: Branislav Ivanović neće u FSS!

Objavljeno: 25.02.23 u 13:45

Nije voljan da preuzme funkciju!

Branislav Ivanović, nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, ostao je tih povodom kandidature Nemanje Vidića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

To je probudilo nadu da bi baš Ivanović mogao da podrži ljude okupljene oko Dragana Džajića.

Nakon što je postalo jasno da Aleksandar Kolarov i Stefan Babović neće biti baš ti koji će kao veliko ime podržati kandidaturu Džajića, pojačala se želja da makar Ivanović bude jedno veliko ime koje će podržati počasnog predsednika Crvene zvezde.

Međutim, to se nije dogodilo. Nekadašnji fudbaler Čelsija nije ostavio ni prostora za dogovor, uprkos obećanoj potpredsedničkoj funkciji u Fudbalskom savezu Srbije.

Navodno ni Nenad Bjeković nije raspoložen da ostane u IO FSS, pa je moguće da će biti premešten za direktora A reprezentacije.

Jedini izvesni potpredsednik u timu Dragana Džajića za sada jeste Branislav Nedimović.

Podsećamo, svoju kandidaturu je juče i zvanično predao Nemanja Vidić. Potencijalni kandidati su dužni da do ponedeljka u 14 časova dostave i spisak budućeg sastava Izvršnog odbora – četiri potpredsednika i deset članova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

18
0

1 Komentara

  1. Džajo odustani dok još nije kasno , ponižavaš se i navlačiš sve veći gnev i razočaranje u narodu a fudbalska si legenda .

    34
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter