0
ATP

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 22: Novak Djokovic attends a press conference at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

GOTOV ŽREB, NOVAK DOBIO RIVALE U DUBAIJU: Na startu protiv kvalifikanta, veliki izazov projektovan u polufinalu!

Objavljeno: 25.02.23 u 11:43

U drugom delu žreba je još jedan srpski predstavnik.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, na startu turnira u Dubaiju, sastaće se sa kvalifikantom, a u slučaju da ga savlada, naredni rival će biti bolji iz meča Konstant LestijenTalon Grikspur. Na Novakovoj strani kostura, nalaze se još Hurkač, Mari i Medvedev, a upravo duel sa ruskim teniserom, projektovan je u polufinalu.

U drugoj polovini žreba, nalazi se još jedan srpski teniser Filip Krajinović, koji će već u prvom kolu imati veliki izazov protiv Andreja Rubljova. Pored njega, u tom delu žreba su Feliks Ože-Aljasim, Karen Hačanov, Saša Zverev…

Đoković je titulu u Dubaiju osvajao 5 puta u karijeru, a poslednji put 2020. godine. Tada je u finalu bio bolji od Cicipasa sa 6:3, 6:4.

Ove godine, trofej brani Andrej Rubljov, koji je drugi nosilac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter