0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA I RADNIK PODELILI BODOVE U NOVOM SADU: Gostima poništen pogodak, domaći promašili penal u završnici!

Objavljeno: 24.02.23 u 18:16

Bio je to zanimljiv meč.

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa Radnikom iz Surdulice u 23. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije sa 1:1. Pogotke su postigli Danoski za goste i Čumić za domaće, a pored toga, videli smo dosta uzbuđenja posebno u završnici.

Vođstvo Radniku donosi Zoran Danoski, vrlo rano, već u 3. minutu. Sve se dogodilo nakon greške Traorea, kada je Makarić asistirao Danoskom, za vođstvo Surduličana 0:1.

Ipak, Vojvodina je brzo izjednačila. Nakon kornera, Malbašić je glavom proigrao Čumića, koji je sa dva i po metra zatresao mrežu Radnika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U drugom poluvremenu, Radniku je poništen pogodak zbog ofsajda. Pored toga, u samoj završnici, Bondarenko je faulirao Miloševića, pa je usdija pokazao na belu tačku, ali Vovodina nije iskoristila penal, koji bi im praktično doneo 3 boda. Čumić je tada šutirao po sredini gola, ali je Ranđelović to pročitao i uspeo je da odbrani nogama.

U narednom kolu ekipa Vojvodine će gostovati Radničkom iz Niša, dok će se Radnik sastati sa Voždovcem u Surdulici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter