0
Niže lige

FOTO: FSRIS

TIMOK DOMAĆIN KONFERENCIJE KLUBOVA SRPSKE LIGE: „Savez će u narednom periodu raditi na poboljšanju infrastrukture“!

Objavljeno: 24.02.23 u 09:30
Prisutni su poželeli sreću klubovima u nastavku sezone

U prostorijama „Euro-kluba“ nadomak Gradskog stadiona pod Kraljevicom, održana je Konferencija klubova Srpske lige „Istok“ a domaćin je bio FK „Timok 1919“ iz Zaječara. Sednici su prisustvovali predstavnici FS Regiona istočne Srbije kao i predstavnici 12 klubova Srpske lige „Istok“. FK Topličanin, FK Car Konstantin, FK Meševo i FK Brzi Brod nisu došli u Zaječar iz verovovatno opravdanih razloga.
Nakon usvajanja Dnevnog reda, Ivan Nikolić Disciplinski sudija FSRIS, koji je otvorio ovu konferenciju, predstavljene su informacije i odluke IO FSS i IO FSRIS. Nakon prezentovanja kalendara takmičenja, Nikolić je dodao da se troškovni takmičenja neće menjati u odnosu na jesenji deo sezone.
Prisutnima se obratio Predsednik FK Timoka 1919 Milorad Miki Vučković, istakavši zadovoljstvo i zahvalnost što je Zaječar ovogodišnji domaćin Konferencije klubova Srpske lige „Istok“. Na sednici je govorio i Vladan Gašić, predsednik FK Trayala i potpresednik FSRIS koji je nagovestio da će savez u narednom periodu raditi na poboljšanju infrastrukture.
FOTO: FSRIS
Goran Janković, Komesar za suđenje Srpske lige „Istok“, analizirao je jesenji deo prvenstva za takmičarsku 2022/23 godinu a Nebojša Popović, novoizabrani Komesar za takmičenje Srpske lige „Istok“ zahvalio se na ukazanom poverenju.
Zoran Ignjatović, Predsednik Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije, je ovom prilikom pozvao klubove da izmire svoja dugovanja i naglasio da ubuduće neće biti tolerancije. Na kraju je svim prisutnima poželeo sreću u nastavku prvenstva.
Takmičenje u Srpskoj ligi „Istok“ počinje 4. marta a završava se 11. juna. U ovoj polusezoni neće biti vanrednih kola.
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter