0
Košarka

Svetislav Pesic Serbia - Finland, Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 5.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PEŠIĆ KONAČNO PRELOMIO: Srbija sa ovih 12 igrača izlazi na megdan Grčkoj!

Objavljeno: 24.02.23 u 13:20

Selektor je odlučio da su oni ti koji mogu da pobede u Atini

Košarkaška reprezentacija Srbije danas od 18 časova u Atini igra protiv Grčke možda i odlučujuću utakmicu kada je reč o plasmanu na Mundobasket.

Nekoliko sati uoči ovog meča selektor „orlova“, Svetislav Pešić, saopštio je spisak od 12 igrača na koje će računati za ovaj meč.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Za Srbiju će u Atini igrati: Nemanja Dangubić, Dušan Beslać, Dejan Davidovac, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Marko Jeremić, Stefan Jović, Nikola Milutinov, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić i Aleksa Uskoković.

Grci će nastupati u sledećem sastavu: Emanuil Čacidakis, Nikos Čugkaz, Dimitris Flionis, Kostas Gontikas, Panajotis Kalaicakis, Janis Kuzeloglu, Dimitris Moraitis, Vasilis Muratos, Džordž Piter Papas, Nikos Rogavopulos, Vasilis Toliopulus i Jorgos Calmpuris.

Poslednji meč reprezentacija Srbije će odigrati u ponedeljak protiv Velike Britanije u Beogradu, a ukoliko se večeras ne ostvari pobeda on bi mogao da nam obezbedi vizu za Japan, Filipine i Indoneziju.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter