0
Košarka

head coach Svetislav Pesic Okupljanje Kosarkakske Reprezentacije Srbije at Aleksandar Nikolic hall on November 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ODLIČNE VESTI ZA SRBIJU: Pešić dobija veliko pojačanje pred borbu za Mundobasket!

Objavljeno: 24.02.23 u 12:21

Njegovo prisustvo će mnogo značiti

Košarkaška reprezentacija Srbije će kroz nekoliko dana odigrati dve najvažnije utakmice u kvalfikacijama za Svetskog prvenstvo koje se igra ove godine.

Uoči duela sa Grčkom, selektor „orlova“ Svetislav Pešić saznao je da će po povratku za Beograd moći da računa na Marka Gudurića.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Krilni košarkaš Srbije je nakon duela Fenerbahčea i Partizana u Evroligi, odlučio da ostane u srpskoj prestonici i da sačeka povratak svojih saigrača iz Atine, da bi im pomogao u poslednjem meču protiv Velike Britanije.

Tu sam, ostajem, ne vraćam se sa ekipom u Istanbul. Čekam da vidim šta će da bude protuiv Grčke i onda ćemo videti, u dogovoru sa selektorom, stručnim štabom i ljudima iz Saveza. Tu sam, ja sam njima (Fenerbahčeu) rekao da hoću da igram i “kouč” mi je rekao da mogu da ostanem. Svi se nadamo da ćemo dobiti Grčku i da nećemo igrati pod nekim pritiskom – rekao je Gudurić.

11
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter