0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ODLIČNE VESTI ZA NAŠE IGRAČE PRE DUEL SA GRCIMA: Sve igrače u AdmiralBetu očekuju veliki bonusi!

Objavljeno: 24.02.23 u 14:31

Pogledajte šta nas očekuje na poslednje dve kvalifikacione utakmice

Danas od 18 časova reprezentacija Srbije gostuje Grčkoj u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se održava u avgustu i septembru ove godine. Po svemu sudeći, orlovi su se dobro spremili za ovaj duel, a u skladu sa time AdmiralBet je spremio novu promociju za svoje igrače!

Sve igrače koji u periodu od petka 24. do ponedeljka 27. februara dopune korisnički nalog očekuje 50% freebet bonusa u visini do 20.000 dinara. Računaju se samo prve dnevne uplate depozita, ali se freebet bonus dodaje tokom sva 4 dana, što znači da ukupno možete preuzeti do fenomenalnih 80.000 dinara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U ponedeljak, svega 3 dana nakon susreta sa Helenima, izabranici Karija Pešića će u Beogradu dočekati ekipu Velike Britanije. Taj meč je na programu od 20 časova, a trebalo bi da Orlovi na ovoj utakmici mogu da računaju na evroligaške igrače, kojih neće na meču protiv Grčke. Srbiji je potrebna samo jedna pobeda da overi svoju vizu za Svetsko prvenstvo koje će organizovati Filipini, Japan i Indonezija, ali ako smo nešto naučili iz ovog kvalifikacionog ciklusa je da se ni protiv jednog rivala ne treba opuštati.

S obzirom da su u petak na programu i utakmice Evrolige, preporučujemo Vam da igrate na poene evroligaških igrača, jer Vam to donosi 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa. Sve što treba da uradite je da izaberete svojih 5 igrača i freebet bonus je Vaš. Naravno, ljubitelji sportskog klađenja uvek mogu da računaju na 700% bonusa na broj parova, kao i  na promociju Odigraš tiket – puniš freebet, u kojoj možete da pokupite do 15% freebet bonusa od svake uplate tiketa.

Sve od navedenih promocija i još mnoge druge su dostupne svim igračima registrovanim na sajtu AdmiralBet.rs ili na AdmiralBet Android ili iOS aplikaciji. Registraciju možete izvršiti na ovom linku za svega par minuta, nakon čega Vas očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, dok Vam prva uplata depozita donosi sjajnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pogledajte bogatu sportsku ponudu, preuzmite freebet bonus i pobedonosno ispratite Orlove na let za Svetsko!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter