0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: ‘Moramo da nastavimo da se borimo do kraja!’

Objavljeno: 24.02.23 u 00:08

Poraz crno-belih u neizvesnoj završnici!

Košarkaši Partizana poraženi su u Štark Areni od Fenerbahčea u okviru 25. runde najkvalitetnijeg evropskog takmičenja. Turski sastav, predvođen trenerom Itudisom, slavio je sa 94:97.

Po završetku meča oglasio se trener Partizana, Željko Obradović.

– Teška utakmica. Vrlo sam ponosan na svoje igrače, pokušali su da daju sve. Važna utakmica, kao i sve u Evorligi. Moramo da nastavimo da se borimo do kraja – kazao je Obradović i nastavio:

– Rekao sam igračima u svlačionici da su dali sve od sebe. Odlučili su sitni detalji. Činjenica je da su oni šutirali izvanredno za tri poena i činjenica je da smo mi pravili greške u rotaciji. Zbog pravila igre, jedna lopta je bila očigledno naša. Mi smo imali pravo na jedna čelindž koji smo već iskoristili. Tim se borio, istina je da je Fenerbahče odigrao izvanrednu utakmicu. Držali su na toj poziciji tri, četiri igrača koji prave problem na donjem postu. Tako je kada se igra na jednu loptu, šta da se radi.

Obradović je potom govorio o minutaži Jama Madara.

– Imao je tri faula. Vodio sam računa o tome da ne može da počne igrač koji je imao problem sa faulovima. Znam da treba da igra ključne trenutke utakmice. To su odluke. Kada se vidi minutaža, sve je manje-više normalno.

Iskusni stručnjak se dotakao i gustog rasporeda.

– Zna se raspored koji mi imamo, Nema lakih utakmica. Fenerbahče je tim napravljen za fajnal-for. Mi imamo još 9 utakmica. Ovo je prilika da se zahvalim navijačima na podršci . Pokušavamo da damo sve od sebe. Nastavićemo da se borimo, Tu nema nikakve dileme.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter