2
Domaći fudbal

Fudbal Kup Srbije Season 2017-2018 Polufinale Semifinal Match Two Partizan v Cukaricki Sasa Ilic (L) and Goalkeeper Vladimir Stojkovic celebrate Beograd, 14.04.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LEGENDARNI KAPITEN PARTIZANA PODRŽAO VIDIĆA: „Kada je Nemanja u pitanju dižem obe ruke za njega!“

Objavljeno: 24.02.23 u 17:45

Potpuno jasan.

Nemanja Vidić danas je i zvanično postao kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije nakon što je predao svoju kandidaturu.

Tim povodom oglasio se i Saša Ilić, legendarni kapiten Partizana.

Fudbalska Srbija bira. Glasaće uskoro za lidera, a boljeg od Nemanje Vidića, to kažem iz srca, jednostavno nema. Rođen je da bude na čelu. Ima neverovatnu harizmu, cenjen je u celoj Evropi. Znamo da je išao glavom gde velika većina nije smela nogom. Beskompromisan borac, kakav je našem fudbalu neophodan. – jasan je Ilić u razgovoru za Maxbetsport.

Svi znaju da je partizanovac, ali jednostavno, kada je Vidić u pitanju, dileme nema.

Fudbal Super League Play-Off Season 2018-2019
Partizan v Napredak (Krusevac)
Sasa Ilic
Beograd, 05.05.2018
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ako je veliki Ser Aleks Ferguson odlučio da je Vidić kapiten Mančester junajteda u danima velike slave, onda ni za nas ne bi smelo da bude dileme. Mlad je, delili smo svlačionicu u reprezentaciji. Znam koliko je pošten, koliko želi da fudbal bude bez mešetaranja, spletki. Gurao bi sve samo napred u želji da nam „kuća fudbala“ to bude i stvarno. Svi znaju da sam partizanovac, ali kada je Vidić u pitanju dižem obe ruke za njegov izbor. – kazao je trener CSKA iz Sofije.

Dotakao se i najverovatnije, Vidićevog protivkandidata, Dragana Džajića.

Dragan Džajić jeste legenda, jedno od najvećih imena u istoriji našeg fudbala, ali je u godinama u kojiima bi mogao da doprinese mnogo manje, uz svo poštovanje, od Nemanje Vidića. – zaključio je Ilić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

3
0

2 Komentara

  1. Ostavite fudbal ljudima koji nece da se tresu kad neko nesto oce ispod stola da gura vec da seku svakog ko pokuša da mesetari. Ako dzajic dodje na celo FSS onda je to samo volja nekog veceg od dzaju

    0
    0
    Odgovori
  2. Lopovi na predlog lopova biraju lopova! Nema dalje.
    Vidic podrzava sav normalan svet, svi aktivni fudbaleri, ali dzaba..! Nema iskustva u kradji i nepostenju. „Dzajo“, njihov „Dzajo“ je favorit jer ga hoce Tersman da bi lakse muljario u FSS. Sa gerintoloskim odeljenjem se lakse upravlja iz Haunting hausa! Sram vas bilo svih koji podrzavate dedu a i njega sto to uopste prihvata! Sta on hoce, ima gotovo 80 godina, kako ga nije sramota? Zar stvarno moze mirno i bistrih ociju i sa ljudskim osmehom da pogleda u oci istom tom Nemanji Vidicu, svim fudbalerima mladje generacije, reprezentativcima aktivnim i onim kojih se ove generacije secaju…? Dragan Dzajic jeste veliko ime, ali ljudi, pitam se zasto u penziju odlaze velika imena u ostalim granama privrede i drustvenim delatnostima, npr doktori, vrsni inzenjeri, svetska imena, bez razlike. Jednostavno:DOZVOLITE DA OVOVREMENSKE GENERACIJE preuzmu odgovornost za svoje vreme!Ogromna je ovo bruka! Vele: vitalan je Dzajo, pa odlicno, neka ide brati pecurke, neka navrati u Maderu ,popije viski i da ga bog pogleda!
    Sve je kriv Terzic ,koji se krije iza CZ i zeli da monopolizira sve u srpskom fudbalu jer on normalno jednostavno ne ume raditi ,a niti osvajati trofeje. Neka osvoji SLS bez primedbe, bez insajdera (nazalost i igraca) u protivnickim timovima i klubovima. Bez insajdera u Disciplinskim, sudijskim komisijama , u Zajednici SLS! Tada mu „Cerga “ ne bi u ranu jesen bila vanka iz Evrope! Garant! A ni Katara se ne bi stideli zanavek.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter