0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EVO NA KOJIM ĆE JOŠ UTAKMICAMA PETRIĆ VODITI PARTIZAN: U pitanju je 5 mečeva, a ovo su rivali!

Objavljeno: 24.02.23 u 17:28

Sve se desilo iznenada.

Kao što smo već ranije pisali, Gordan Petrić je upravi kluba, ali i igračima saopštio da više neće biti trener Partizana, prvi je preneo Telegraf. On će tim voditi do reprezenativne pauze, kako bi pomogao klubu, pruživši im vreme da pronađu zamenu.

Pauza u prvenstvu počinje 18. marta, a trajaće do 1. aprila, do kada Partizan ima vremena da pronađe novo rešenje na mestu glavnog trenera. Do tog momenta, crno-beli će u Mozzart Bet Superligi Srbije odigrati 5 utakmica, među kojima je i večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

Partizan će prvi duel igrati za dva dana protiv Radničkog iz Kragujevca. Posle toga, sledi utakmica sa Crvenom zvezdom, koja je zakazana za 3. mart, a zatim i mečevi protiv Kolubare, Mladosti iz Lučana i Radnika iz Surdulice.

Podsećamo, u međuvremenu je zakazana i vanredna sednica Upravnog odbora, na kojoj će se raspravljati o rezultatima i odgovornosti. Petrićevim odlaskom, sav pritisak biće na upravi kluba, pa će očigledno neko morati da podnese teret svega.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter