0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOMINACIJA ČUKARIČKOG NA BANOVOM BRDU: Crveni karton pogurao domaćina do trijumfa! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.23 u 21:32

Odlično izdanje domaćina u drugom poluvremenu!

U okviru 23. kola Superlige Srbije, ekipa Čukaričkog je na svom terenu dočekala Kolubaru. Glavni arbitar susreta bio je Danilo Nikolić iz Lovćenca, dok su mu pomoćnici na ovom susretu bili Harmat i Rijavec.

Imao je Čukarički nekoliko prilika u prvom delu susreta, ali lopta nakon udaraca Lučića nije htela u gol. Na konačan ishod susreta u mnogome je uticao crveni karton, koji je Nikolić pokazao u 38. minutu utakmice Simoviću, nakon jednog oštrog starta. U nastavku susreta Čukarički je izašao mnogo otvorenije i sa dosta samopouzdanja, čemu je doprinela činjenica da imaju igrača više.

FOTO: STARSPORT

Prednost ‘Brđanima’ doneo je sjajni Tomović koji nastavlja sa odličnim partijama. Prihvatio je loptu izuzetno dobro, da bi potom matirao golmana Kolubare. Nakon toga je Badamosi propustio nekoliko veoma ozbiljnih prilika. Na 2:0 povećao je povratnik na Banovo brdo, Luka Stojanović nakon centaršuta Tošića. Konačnih 3:0 postavio je Đorđe Ivanović, pogotkom nekoliko minuta pre kraja, nakon velike greške odbrane Kolubare.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter