0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BENTIL NAJAVIO POBEDU PROTIV ALBE: „Moramo da igramo čvrsto, pratimo plan i damo sve od sebe na parketu“

Objavljeno: 24.02.23 u 16:15

Jasna poruka košarkaša iz Gane

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova igraju meč 25. kola Evrolige protiv ekipe Albe, koju će morati da pobede ako žele da se plasiraju u TOP 8.

Aktuelni šampion ABA lige ima skor pobeda i poraza 11-13, a trenutno se nalaze dve pobede daleko od plej-of pozicija tako da ih čeka paklena borba do kraja.

VESTI O ZVEZDI:

Uoči meča sa Nemcima je govorio krilni centar Zvezde, Ben Bentil.

Moramo da pobedimo i to je to. Kada se oglasi sirena, moramo da slavimo – jasan je bio krilni centar iz Gane.

Uspeh na Kupu Koraća svakako je ogroman podstrek ekipi pred paklen martovski raspored.

Znači nam mnogo što smo osvojili trofej. To je bila jedna od misija ove sezone, da se osvoji Kup. Kada smo išli u Niš, trener nam je rekao da idemo da ga osvojimo – otišli smo i baš to uradili. Na pravom smo putu, samo tako moramo da nastavimo.

Nema opuštanja i toga je svestan Bentil.

Moramo da igramo čvrsto, pratimo plan i damo sve od sebe na parketu. Šta god da je potrebno, moramo da dođemo da pobede.

Osvrnuo se krilni centar Zvezde i na svoje duele sa Lukom Sikmom.

Često smo igrali jedan protiv drugog, poznajemo se i cenim ga kao igrača. Radujem se izazovu kada god igramo jedan protiv drugog. Obojica smo posvećeni i daćemo sve od sebe na parketu – zaključio je Ben Bentil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter