5
Evroliga

Nikola Kalinic (C) Dejan Davidovac and Ognjen Kuzmic Crvena Zvezda v Mega-Kosarkaska Liga Srbije Season 2021-2022 Beograd, 14.06.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO: Kalinić pobesneo kada je saznao da će Nedović doći u Zvezdu!

Objavljeno: 23.02.23 u 12:33

Uprava nije dobro iskomunicirala sa Kalinićem

Velike promene je pretpela Crvena zveda u igračkom kadru prošlog leta, kada su trener Radonjić i gotovo pola tima napustili ekipu.

Najznačajniji je odlazak Nikole Kalinića, koji je bio ne samo kapiten već i glavni igrač i noslilac čitavog tima u prethodnoj sezoni.

VESTI O ZVEZDI:

Ipak, sve je moglo da bude drugačije da je Kalinić imao predstavu da će Nemanja Nedović doći u Zvezdu, a o svemu tome je za „Sportal“ govorio upravo Nedović.

Čuo sam se sa njim kad sam bio pred potpisom. I on se iznervirao malo, bio je u fazonu, “što se nije ranije izdešavalo sve to, da znam u kom pravcu da razmišljam”, ali tad je već sve krenulo sa Barselonom i nije bilo realno da ja sad njega ubeđujem, “nemoj da ideš u Barselonu”. On je svoje odradio prošle godine, ispunio je sva očekivanja zbog kojih se vratio, i zasluženo je otišao da ispuni svoj san i zaigra za jedan od najjačih klubova u Evropi. Žao mi je, naravno, sigurno je da bi on dosta lepo “legao” na ovu ekipu, ali dobro – rekao je Nedović.

46
3

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter