0
Domaći fudbal

FOTO: RFK Novi Sad

SRPSKOM FUDBALERU UPALI U STAN, IZNELI MU STVARI I UKRALI NOVAC: „Rekao je da je stan njegov!“

Objavljeno: 23.02.23 u 17:16

Izuzetno neprijatna situacija.

Kapiten RFK Novi Sad Branislav Jovanović, doživeo je ogromnu neprijatnost, kada su mu u stan, prema rečima kluba, nasilno upala dvojica muškaraca Nebojša Đeković i Vladica Đeković. Oni su izneli sve njegove stvari, a navodno su uzeli i određenu količinu novca.

Povodom svega, oglasili su se i iz kluba, a o tome je govorio i sam Jovanović. Fudbaler je istakao da je uredno potpisao ugovor i overio ga kod notara, ali da se potom pojavio čovek koji je tvrdio da je stan njegov.

Ja sam uredno potpisao ugovor, overio ga kod notara i dobio ključ u ruke. Odjednom, tačnije nakon više od godinu dana koliko živim u Vardarskoj 27, pojavio se čovek koji je rekao da ima ugovor za taj stan i da je stan njegov. Rekao sam mu da nije nikakav problem, da ćemo ići na sud, pa kome sud odredi stan – njegov je. Na lep način sam mu objasnio da ako je nekog od nas prevario investitor i ako nam je duplo prodao stan, da ćemo ga tužiti – rekao je vidno zabrinut Jovanović, čija supruga i detete su doživeli nemile scene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RFK Novi Sad 1921 (@rfknovisad)

Saopštenje kluba prenosimo u celosti:

Usled nemilih događaja koji su se zadesili našem kapitenu Branislavu Jovanoviću, RFK Novi Sad oseća dužnost da stane iza svog igrača i apeluje na grad Beograd i nadležne organe da ga zaštite!

Pre dve večeri u stan Branislava Jovanovića nasilno su ušla dvojica muškarca Nebojša Đeković i Vladica Đeković, i počeli iz stana da iznose stvari sa rečima da je taj stan zapravo njihov. U tom momentu on se nalazio sa sinom kod logopeda a suprugu koja je otišla do stana da pokupi stvari dočekali su gore pomenuti muškarci koji su je odgurnuli. Vrlo brzo stigao je i Jovanović sa sinom a potom je došlo do fizičkog obračuna.

Policija je bila tri puta, zapisala imena nekoliko muškaraca koji su bili tu, ali rešenja i dalje nema. Osim što su Jovanovića izbacili stvari iz stana, nasilnici su mu ukrali i novac iz njega.

Ovakav incident je neprihvatljiv i mora biti osuđen od strane celokupnog društva. Zato apelujemo i zahtevamo od nadležnih organa i grada Beograda da preuzmu sve neophodne mere kako bi se doveli pravdi svi odgovorni za pokušaj otimanja stana i uznemiravanje porodice Jovanović – piše u saopštenju RFK Novi Sad.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter