7
Domaći fudbal

Aleksander Ceferin (L) UEFA President and Nemanja Vidic sportske igre mladih on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRAMNE SLIKE IZ UBA: Matić na udaru rođenih sugrađana, Vidiću prete proterivanjem! (FOTO)

Objavljeno: 23.02.23 u 12:10

Ovo je izgleda više od borbe za predsednika FSS

Svedoci smo kakvi su pritisci sa mnogih strana po pitanju izbora za prvog čoveka srpskog fudbala, a najveći su usmereni prema legendi našeg fudbala Nemanji Vidiću.

Očigledno se radi o nečemu višem od klasične borbe za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a u prilog toj tvrdnji idu nove sramne scene iz Uba.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Naime, neimenovani pojedinici su u blizini stadiona Jedinstva sa Uba ispisali grafite, kojima su uputili oštre prozivke i pretenje ne samo na računa Nemanje Vidića već i Nemanje Matića, koji je pružio podršku legendi.

– Vidiću marš sa Uba!
– Matiću sram te bilo, Džaja je legenda!

Ova čitava situacija prevazila sportske okvire i organi bezbednosti bi morali da reaguju kada se ovako nešto dešava.

2
10

7 Komentara

  1. Iz ovih redova u tekstu vidi se fina ruka one službe poznate po dugim kožnatim šinjelima I tamnim naočarima za sunce! Džajić je njihov favorit i on će biti izabran i što je vrlo važno 78-godišnji Džajić će doneti veoma sveže ideje u srpski fudbal! Šta će nama Vidić, neopterećen politikom, mlad i pun životnog elana, koji u svom bekgraundu ima takve reference na kojima bi mu pozavideo svao u svetu! “Napred u nove poraze” (Vlada Bulatović-Vib)!

    5
    0
    Odgovori
  2. Klasika sns bratije…
    Ako dodje Vidic,videce se koliko desetina miliona su krali…
    A Dzaja kao i Terzic zasluzuju nazad u zatvor odakle ih Vucic izvukao…

    7
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter