2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠERIF SRUŠIO PARTIZAN U HUMSKOJ: Crno-beli ostali bez osmine finala Lige konferencija! (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.23 u 20:40

Šteta.

Fudbaleri Partizana poraženi su od Šerifa iz Tiraspolja u okviru revanša utakmice baraža za osminu finala Lige konferencija. Rezultat je bio 3:1 u korist gostiju, za ukupnih 3:2 za Šerif, a utakmici je prisustvovalo 10.256 gledalaca. U Moldaviji, crno-beli su slavili sa 1:0, golom Rikarda Gomeša.

PRVO POLUVREME:

Bolje su meč otvorili crno-beli. U trećem minutu Partizan je imao veliku šansu nakon koje je dosuđen ofsajd. Dijabate i Rikardo su se odlično snašli, napadač crno-belih je predriblao golmana Šerifa, šutirao na prazan gol, ali je spasao svoju mrežu štoper moldavskog tima.

Mogli su do prednosti momci Gordana Petrića i u šestom minutu. Ipak, pas Danila Pantića ka Dijabateu nije bio potpuno precizan te brzonogi fudbaler nije mogao da stigne do nje.

Nastavili su sa napadima crno-beli, koji su energetski odlično ušli u ovaj meč, što su i iskoristili u 14. minutu.

Naime, Rikardo je iskoristio nešto lošije postavljenu odbranu ekipe iz Moldavije, proigrao Kvinsija Meniga koji je utračao u prostor, a zatim i rutinski savladao golmana Kovala.

Holandskom fudbaleru je ovo prvi gol u Ligi konferencija ove sezone.

Međutim, odmah je usledio šok za crno-bele. Siniša Saničanin je očajno reagovao u svom kaznenom prostoru u 22. minutu i poklonio penal Šerifu, koji je nakon VAR gledanja dosuđen.

Sedrik Badolo bio je precizan za ekspresno izjednačenje.

Crno-beli su konstatno bili opasniji protivnik s obzirom da su gosti ostavljali mnogo prostora na svojoj polovini, međutim falio je precizan pas u završnici.

Bukvalno iz ničega u prvom minutu nadoknade Šerif je došao do vođstva. Previše su prostora defanzivci Partizana ostavili Diopu koji je šutirao sa 15-16 metara udaljenosti i vrlo precizno pogodio mrežu Popovića.

DRUGO POLUVREME:

Odmah po početku drugog dela usledio je novi gol u mreži crno-belih. Ponovo Diop. Oduzeo je Senegalac loptu igračima Partizana, šutirao sa nekih 18 metara, oštro po zemlji i savladao nemoćnog Aleksandra Popovića.

Nakon ovog pogotka, gosti su se potpuno povukli i odlučili na defanzivu.

U 76. minutu Partizan je imao veliku šansu. Rikardo je primio loptu na nekih 16 metara, sjajno se zagradio i onda petom spojio Baždara sa golom, međutim, mladi igrač Partizana je loše šutirao i omogućio Kovalu da odbrani.

Pokušao je Gordan Petrić izmenama da promeni ritam utakmice, međutim njegovi momci nisu pronašli način da dođu do gola i tako izbore makar produžetke.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

2 Komentara

  1. Partizan treba kompletno razmontirati inapraviti generalku,večina igrača nema kapacitet da igra u Partizanu a i trener je upitan.Sve u svemu sad uzmite juniorski tim i igrajte prvenstvo sa njim do kraja jer ovo je smiješno sporo i tromo.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter