0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

REMI ZMAJEVA I LUČANACA NA KROVU: Nešković spasao Voždovac!

Objavljeno: 23.02.23 u 20:55

Bez pobednika u Zaplanjskoj!

Fudbaleri Voždovca i lučanske Mladosti sastali su se danas u Beogradu, u okviru 23. kola Mozzart bet Superlige Srbije, utakmica je završena rezultatom 1:1 (0:1).

Gosti su poveli u 31. minutu kada se u listu strelaca upisao Nenad Adamović, a konačan rezultat postavio je Mihajlo Nešković lepim pogotkom u 68. minutu susreta, što je ujedno i prvenac mladog ofanzivca u dresu beogradskog kluba.

Šef stručnog štaba kluba iz Zaplanjske, Nikola Puača, izneo je svoje utiske posle meča.

-Kao i svaka utakmica protiv Mladosti iz Lučana, protekla je čvrstoj, borbenoj igri na sredini terena. Imali smo kontrolu tokom svih 90 minuta, moraćemo da poradimo na igri u završnoj trećini i to je nešto što nam je falilo danas. Igrači su imali dobar odnos, pružili su maksimum, ali nekada ni to nije dovoljno da se osvoje sva tri boda. Mislim da smo na dobrom putu, treba da nastavimo da se razvijamo, da ispunjavamo ciljeve koje smo postavili i siguran sam da će nam takav pristup doneti pobedu, nadam se, već u narednom meč – rekao je Puača.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter