0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

RAMOS SE OPROSTIO OD REPREZENTACIJE ŠPANIJE: „Selektor mi je rekao da više neće računati na mene!“

Objavljeno: 23.02.23 u 19:20

Kraj jedne priče.

Proslavljeni španski fudbaler Serhio Ramos, više neće nositi dres svog nacionalnog tima. Naime, on je objavom na društvenim mrežama otkrio da ga je selektor pozvao i da mu je predočio da ga neće zvati u reprezentaciju, bez obzira na partije koje bude pružao.

– Došao je čas da kažem zbog igranju za nacionalni tim, u našem crvenom dresu. Ovog jutra sam dobio poziv selektora koji mi je rekao da ne računa i da neće računati na mene, bez obzira na nivo igre koji budem prikazivao u nastavku svoje karijere – napisao je Ramos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Ramos je za Španiju debitovao davne 2005. godine, a upisao je 180 nastupa, čime je postao fudbaler sa najviše odigranih utakmica. Bio je deo tima koji je osvojio Evropska prvenstva 2008. i 2012. godine, ali i ekipe koja je slavila na Mundijalu 2010.

Sa velikim žaljenjem kažem da je ovo kraj putovanja za koje sam se nadao da će biti duže, a koje se završava sa ukusom gorčine u ustima, posle svih visina koje smo dosegli u ovom crvenom dresu. Mislim da je takva karijera zaslužila da bude okončana ličnom odlukom ili time što moje igre nisu na nivou nacionalnog tima, a ne zbog godina ili drugih razloga koje nisam ni čuo, ali sam ih osetio. Jer biti mlad ili malo stariji nije vrlina ili mana, to je samo privremena stvar koja nema veze sa igrama i sposobnostima. Gledam i zavidim Mesiju, Modriću, Pepepu, suština, tradicija, vrednosti, liderstvo i pravda u fudbalu. Nažalost, toga neće biti za mene, jer fudbal nije uvek fer i fudbal nije uvek samo fudbal. Zato svu ovu tugu želim da podelim sa vama, ali visoko podignute glave i zahvalan za vašu podršku svih ovih godina. Nosim sa sobom velike uspomene, titule za koje smo se borili i koje smo slavili zajedno i s neizmernim ponosom što sam bio španski igrač sa najviše nastupa. Ovaj grb, majica, navijanje, sve me je učinilo neizmerno srećnim. Nastaviću da bodrim svoju zemlju iz kuće sa uzbuđenjem nekog prvilegovanog, ko je bio ponosan da predstavlja zemlju 180 puta. Od srca hvala svima koji su oduvek verovali u mene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter