4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PETRIĆ POTPUNO JASAN: „Nismo bili dovoljno dobri i nismo prošli!“

Objavljeno: 23.02.23 u 21:16

Nije bio zadovoljan.

Fudbaleri Partizana poraženi su od Šerifa iz Tiraspolja sa 3:1 u Beogradu. Tako su, ukupnim rezultatom 3:2, ispali iz Lige konferencija.

Nakon utakmice Gordan Petrić je govorio za medije.

Nismo bili dovoljno dobri. Prvih 25 minuta smo šanse morali da realizujemo. Posle prvog primljenog gola smo malo pali, a posle drugog definitivno, psihički. Odmah smo primili gol u drugom poluvremenu. Nismo bili dovoljno dobri i nismo prošli. – započeo je trener crno-belih.

Nije Šerif iznenadio njegove momke, ali neke greške su nedopustive.

FOTO: STARSPORT

Nije nas iznenadio. Veliki deo prvog poluvremena smo bili bolji. Nismo iskoristili naše šanse. Primili smo golove iz grešaka koje ne bi trebalo da se dešavaju u ovakvom takmičenju. – jasan je šef struke Parnog valjka.

Šta treba raditi dalje?

Kako dalje? Imamo sledeću utakmicu u nedelju protiv Kragujevca. Ono što treba izvuku pouke tokom cele sezone… Šta raditi eventualno, to ćemo u junu. Zavisi od mnogo stvari. Od ljudi koji su u klubu, nas trenera. Dešavaju se porazi. Nismo bili dovoljno dobri večeras. – zaključio je Petrić.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

4 Komentara

  1. Sinoć su dominantan utisak ostavljala iznurena lica Partizanovih momaka koji ni po jednom osnovu, a najviše fizički (u sportu, dakle, suštinski) nisu dorasli ma kakvom kvalitetnijem takmičenju. Onako pasti posle 1:2 može samo ona ekipa koja je svesna ograničavajućeg uticaja sopstvenih manjkavosti. Uprava Partizana jeste deo sportskog kolorita u kom nam čelne nacionalne klubske ekipe izgledaju ovako a sam trener, Petrić, nije čarobnjak koji može od bezimenih, ispodprosečnih fudbalera napraviti ozbiljan evropski takmičarski uspon. Bilo je mučno gledati sinoćnu utakmicu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Petricu nisi dorastao ovoj mafijaskoj upravi koja zna da joj je ovo poslednji posao u fudbalu. Treba ih najuriti iz partizana i zabraniti ulazak na stadion u bilo kom svijstvu. Kako ih bre nije sramota. A mozda i ne smeju razocarati gazdu

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter