0
Evroliga

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 17.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN DOČEKUJE FENER: Evo gde možete gledati bitan meč „crno-belih“ za Top 8!

Objavljeno: 23.02.23 u 09:00

Definitivno nas očekuje zanimiljiv duel između kumova Obradovića i Itudisa

Partizan MozzartBet dočekuje Fenerbahče u okviru 25. kola Evrolige. Utakmica se igra u beogradskoj Areni a direktan prenos možete pratiti na kanalu „Sportklub 1„.

Ovo će biti okršaj direktnih rivala za Top 8 Evrolige, pošto je Fenerbahče peti na tabeli sa skorom 14-9, dok “ Parni valjak“ ima 13-11.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite efbet sajt.

Trener Partizana, Željko Obradović, rekao je da će njegova ekipa probati da ponovi meč iz Turske, kada su slavili 72:73.

Prilično neobična situacija, jer su već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo, nažalost. Prekinuto je prvenstvo, nisu igrali u Kupu, ni tu utakmicu Evrolige. Bilo je nekih informacija da su planirali da igraju i neke prijateljske utakmice, ali nemamo nekih infromacija više osim rezultata. Ono što je bitno da su im se vratili neki igrači. Lepa je i vest da je Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipom. Što se tiče načina igre Fenerbahčea, poznato je da imaju nosioce, mogu da igraju sa različitim postavama, da igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali sa njima – poručio je Obradović.

VESTI O PARTIZANU:

Dimitris Itudis, trener Fenerbahčea, najavio je agresinu igru njegove ekipe u Beogradu.

Znamo da je pred nama veoma izazovan zadatak. Znamo šta treba da uradimo i idemo tamo da odigramo veoma agresivnu utakmicu – rekao je trener turskog kluba.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter