0
Fudbal

Fudbal reprezentacije UEFA EURO 2016 Qualifiers Danska v Srbija Nicklas Bendtner (L) and Matija Nastasic Kopenhagen, 13.06.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE URADIO: Niklas Bendtner je posebna vrsta ludaka! (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.23 u 11:25

Zamislite da ste u vezi sa ćerkom svog menadžera i još da je varate!

Ova priča je stvarno nešto neverovatno, bacite prvo follow i podržite naš trud i cimanje, pa da nastavimo.

Dok je Niklas Bendtner bio na pozajmici u Birmingemu, izlazio je četiri noći nedeljno u striptiz bar.

Njegov tadašnji menadžer Stiv Brus tražio je objašnjenje od Bendtnera za njegovo ponašanje, Niklas je rekao da je to apsolutna laž, jer nije četiri već pet noći!

Dva meseca kasnije Stiv Brus dobija lepe vesti i konačno je srećan, pošto je saznao da je Danac našao devojku i da je prestao da noći provodi u striptiz barovima.

Međutim, kada je saznao da je u vezi sa njegovom ćerkom, apsolutno je bio van sebe.

Tu nije kraj! Danski napadač je prihvatio opkladu od 1000 funti od saigrača da li može da smuva trenerovu ćerku, ali se u međuvremenu zaljubio u nju!

Stiv Brus više ne želi da ima veze sa njim, vraća ga u Arsenal! Njih dvoje su raskinuli pošto je devojka saznala da je Danac vara.

Kada je Stiv Brus postao trener Sanderlenda, kuburili su sa napadačima i jedina opcija za pojačanje na toj poziciji je bio upravo Bendtner. Morao je da proguta ponos i da pozove Danca da opet igra za njega.

Da ste Stiv Brus, da li biste posle svega opet nazvali Niklasa da igra za vas?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter