0
Evropske lige

Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 5. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KLOPU SE TRESE POZICIJA: Uprava Liverpula ozbiljno razmišlja o smeni legende kluba!

Objavljeno: 23.02.23 u 13:20

Navodno već imaju spremnu zamenu

Od snova da opet može da se napadne titula u Premijer ligi, ova sezona Liverpula se pretvorila u noćnu moru iz koje nikako ne može da se probudi.

Debakl protiv Reala za istorijski poraz na Enfildu, kao i ugrožena Evropa naredne sezone samo dodatno prave probleme među „redsima“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Zbog toga je ozbiljno krenulo da se priča o tome da bi Jirgen Klop mogao da bude smenjen, a to je jedna od tema kojom su se bavili engleski mediji.

Otišli toliko daleko da su već pronašli moguću zamenu za nemačkog stručnjaka i to u njegovom sunarodniku, Julijanu Nagelsmanu, koji navodno želi posao u Premijer ligi.

Prema pisanju engleskih medija, odlazak Klopa je pitanje dana, a jedino što je nejasno, hoće li dobiti otkaz ili će mu Liverpul dozvoliti da podnese ostvaku iz poštovanja prema onome šta je uradio prethodnih sezona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter