0
Niže lige

Players of Jedinstvo celebrating goal at Mozzart Prva Liga 2022/2023 match between fc Rad and fc Jedinstvo Ub at Kralj Petar Prvi Stadium on November 5th, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

JEDINSTVO UB ZAVRŠILO VELIKI POSAO: Prvoligaš doveo pojačanje iz Gane!

Objavljeno: 23.02.23 u 11:05

U pitanju je 18-godišnji Fredrik Tvumasi

Svega dva dana pre početka prolećnog dela sezone u Prvoj ligi Srbije, odjeknula je prava transfer bomba,

Jedinstvo Ub doveo je u svoje redove 18-godišnjeg Fredrika Tvumasija iz Gane. Klub je ovu vest potvrdio putem instagrama.

 

 

Tvumasi je rođen 9. septembra 2004. godine, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i u redove Jedinstva sa Uba stiže iz lokalnog kluba KSSC iz Koftauna, glavnog grada istočnog regiona Gane.

Skauting tim sa Uba pokazao je i ranije da zna da „nanjuši“ dobar posao iz inostranstva. Prethodnog leta u Jedinstvo je iz Gane stigao i Kvaku Karikari koji je tokom prvog dela šampionata zabeležio 15 nastupa u „crveno-belom“ dresu i postigao 6 golova.

Čelnici prvoligaša polažu velike nade u ovaj tandem i veruju da će ih oni dovesti do glavnog cilja a to je ulazak u elitni rang srpskog fudbala.

Prvi meč prolećnog dela sezone, Jedinstvo sa Uba će odigrati na svom stadionu „Dragan Džajić“ u subotu 25. februara protiv Zlatibora Čajetine.

 


Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter