0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

HOKSI U POTRAZI ZA NOVIM TRENEROM: Kontroverzno ime u užem krugu za Bogdanovog novog šefa!

Objavljeno: 23.02.23 u 15:20

Atlanta će brzo morati da reši ovo pitanje

Svi su pomalo bili iznenađeni odlaskom Nejta Mekmilana sa pozicije glavnog trenera Hoksa, ali to je nešto što je moralo da se „preseče“ pošto Atlanta dosta stagnira u poslednje vreme.

Zbog toga je ekipa iz Džordžije sada u potrazi za novim trenerom, a izvori iz Amerike govore da su četiri imena u užem krugu favorita da preuzmu klupu Hoksa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Glavni kandidat za novog trenera Hoksa je bivši trener Jute Džez Kvin Snajder. Snajder je radio u Atlanti u sezoni 2013/2014 nakon koj je prešao u Jutu.

Osim njega, Hoksi će razgovarati sa još dva Budenholzerova “šegrta” – trenutnim asistentom u Milvoki Baksima Čarlsom Lijem, te bivšim iz, takođe Hoksa, Kenijem Etkinsonom, koji je trenutno pomoćnik trenera Golden Stejt Voriorsa Stiva Kera.

Poslednja informacija govori da bi u Atlantu mogao da dođe i bivši trener Boston Seltiksa, kontroverzni Ime Udoka, koji je zbog skandala ostao bez pozicije šefa stručnog štaba verovatno najboljeg tima u NBA ligi u ovom trenutku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter