0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI PROTESTUJU PRED ŠERIF: Čulo se „Uprava napolje“, a poslato je još nekoliko poruka! (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.23 u 18:14

Uskoro počinje i utakmica.

Navijači Partizana okupili su se ispred stadiona u Humskoj u 17 sati, za kada je bio zakazan protest protiv uprave kluba. Grobari su ovu akciju najavili još pre nekoliko dana, a pored skandiranja „Uprava napolje“, čuli smo i obraćanje, pre početka šetnje.

FOTO: STARSPORT

Doveli su do propadanja tribine, a i do propadanja kluba. Nikad nije bila gora situacija, loše izgledamo i na terenu, moramo da odvojimo i protiv koga se borimo. Nismo protiv kluba, hoćemo da Partizan pobedi, to nam je najvažnije ali ovo oko čega smo se okupili je decenijsko pitanje, ovi su deset godina tu, ugasiće nam klub. Verujem u klince. Uglavnom vidim ovde južnu tribinu, voleo bih da su ovde svi navijači, svi su nam potrebni.

– Ako mi napravimo priču da jug ne voli nikog i ako nas ograde, da smo sami, ništa nećemo da uradimo. Pozovite sve koje znate, ovo je pitanje života i smrti našeg kluba. Hoćemo da oteramo upravu, a onda će doći i titula i ostalo, idemo da ih oteramo. Nećemo da se smirimo ni kad dođu novi nećemo biti nemi posmatrači onoga što se radi. Sledeći ko vodi klub imaće nas za vratom, stajaćemo mu nad glavom i nećemo dati da rade šta hoće sa klubom. Idemo himnu našeg kluba, „Dok Partizan bitke bije“.

Nakon toga, počela je i šetnja, tokom koje je blokirana ulica. Grobari su došli do ulaza u kancelarije, ali je žandarmerija napravila kordon, zbog čega nisu mogli da uđu unutra.

Podsećamo, Partizan će se od 18.45 sastati sa ekipom Šerifa u revanš meču plej-ofa Lige konferencija. Izabranici Gordana Petrića, prvu utakmicu dobili su rezultatom 0:1, a u Humskoj traže povoljan rezultat i prolaz dalje.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter