0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

EPSKI SKANDAL DRMA ŠPANIJU: Barselona je uplatila Sudijskoj komisji 1,4 miliona evra u periodu od 2016. do 2018.! (FOTO)

Objavljeno: 23.02.23 u 11:50

Izašla je i prepiska između Barselone i Negreire, tadašnjeg predsednika Sudijske komisije

Prethodnih nekoliko nedelja, Barselona je bila na udaru javnosti zbog sumnje da su u periodu od 2016. do 2018. uplaćivali novac na račun Hoze Marije Enrikeza Negreire, tadašnjeg predsednika Sudijske komisije Španije.

Katalonci su Hoze Mariji Enrikezu Negreiri za tri godine na račun njegove firme DASNIL 95 SL isplatili tačno 1.392.680 evra. Sve je leglo u tri rate – 2016. je platila 532.728 evra, u 2017. još 541.752, a u 2018. poslednjih 318.000 evra.

Problem je nastao u tome što su ostali dužni 267 hiljada poslednje godine, zbog čega je Negreira zapretio da će sve obelodaniti.

Španski „El Mundo“, sada donosi i ekskluzivni dokument u kojem se vidi i deo prepiske Barse i sudije, koji je čak imao i komentar koji je ličio na ucenu i pretnju.

Enrikez je preko svog advokata poslao faks Barsi, gde je rekao da se nada da je do neplaćanja došlo zbog „nesporazuma“ i da namerava da produži vezu sa Barselonom. U faksu je naveo da je veoma razočaran odnosom tadašnjeg predsednika Barselone, Bartomeua.

 

 

Barselona je naložila hitnu internu istragu, gde je cilj sakupljanje što više podataka i dokaza, nakon čega se očekuje i da predsednik kluba, Đoan Laporta održi konferenciju za novinare.

Ono što je interesantno je da su se svi klubovi Primere ujedinili i poslali zajedničko saopštenje povodom ovog slučaja, izuzev Real Madrida, njihovog najvećeg suparnika.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter