0
Fudbal

People wait in line to pay homage to the coffin of Serbian football coach and former player Navijaci fans supporters Venci Ultras Lazio odaju pocast sahrana Sinisa Mihajlovic on December 19, 2022 in Roma, Italy. (Photo by Vincenzo Bellini /Starsport.rs ©)

VIRDŽINIJA MIHAJLOVIĆ SE OGLASILA POVODOM UVREDLJIVIH PORUKA NAKON SMRTI OCA: „Učiniću sve da obezbedim svojoj ćerki najlepše moguće detinjstvo“!

Dimitrije Igić
Objavljeno: 22.02.23 u 13:28

Ćerka fudbalske legende je objavila emotivnu poruku na svom instagramu

Viržinija Mihajlović je objavila poruku na društvenoj mreži, instagram, u kojoj je prokomentarisala užasne i sramotne komentare ljudi.

Naime, mnogi su oštro kritikovali postavljanje slika na društvenim mrežama, gde je mlađa ćerka Siniše Mihajlovića, nasmejana, vedra i doterana.

Virdžinija je na to odgovorila da samo ona zna kako se zaista oseća iznutra ali da isto tako mora da smogne snage jer duguje svojoj ćerki osmehe i najlepše detinjstvo.

Polako ću pokušati da se vratim ovde na Instagram, ne zato što sam dobro, da budem vedra, srećna i bezbrižna (naročito za glupe ljude, koji nažalost postoje), već jednostavno da bih sebi skrenula pažnju. Nije da me Instagram može ko zna koliko odvratiti, kada u sebi imaš srce i dušu u komadićima (Violante je moj spas svaki dan), ali može za to malo da me natera da razmišljam o lakšim stvarima.

S obzirom na to da će se uvek naći neko ko će pokušati da sudi s komentarima „Izgubila je tatu, a već se smeje“, „Stavlja priče na Instagram, ja nisam mogao ni da ustanem iz kreveta“ – „Vidi koliko je boli, već je našminkana i dobro se oblači“ i mogla bih da nastavim… Samo znajte da me vaše kritike ne dodiruju.

Ogromna praznina koju osećam je tu, ona živi u meni, ne daje mi trenutke mira, i neće biti osmeha na fotografiji, ili fotografije postavljene ovde, da definišu moje stanje duha, neka to bude jasno . Plačem, ali onda sam „prinuđena“ da obrišem suze, i nosim osmeh, jer ja imam ćerku koja zaslužuje da ima srećnu majku uprkos svemu.

Biće teško, ali učiniću sve da svojoj ćerki pružim najlepše detinjstvo koje je ikada mogla da sanja, baš kao ono koje sam imala sa mamom i tatom. Trudiću se da osetim bol iznutra i da se pokažem srećnim čak i ako je sve razbijeno iznutra. A ja imam (skoro) muža koji posle svega što je prošao pored mene i moje porodice, zaslužuje više od bilo koga ženu koja je u stanju da plače, da sebi da oduška, da pati, ali da se onda vrati i nastavi da živi. Jer život je nešto drugo, i uprkos tome što vam ovde pokazujem, oduvek, moj život bez filtera, uvek sam radije zadržavala patnju za sebe i tako ću nastaviti. Ovde ga nikada nećete videti. Sve vas volim – napisala je Virdžinija Mihajlović.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter