1
Domaći fudbal

Nemanja Matic reprezentacija press 3.9.2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

SNAŽNA PORUKA MATIĆA ZA DRGANA DŽAJIĆA: „Nadam se da će pregurati ovo ponižavanje od strane kluba kome je sve dao“!

Objavljeno: 22.02.23 u 13:08

Nemanja Matić je podržao Vidića

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Nemanja Matić, prokomentarisao je kandidaturu Nemanje Vidića i Dragana Džajića za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Matić smatra da je Džajić primoran i ucenjen da se kandiduje za ovu poziciju i strahuje za zdravlje legende Crvene zvezde.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Ne znam koliko je poznato da je na moj predlog stadion na Ubu dobio ime po našem Draganu Dzajiću i da ne može NIKO da promeni činjenicu da je on bio i ostao ponos Uba i Tamnavskog kraja.

Smatram da je Dzaja nekako nateran ili možda ucenjen da prihvati kandidaturu za predsednika FSS.Gospodo iz Zvezde,kada smo se mi Tamnavci potajno nadali da ćete se setiti Dzaje i kandidujete ga za predsednika saveza vi ste tada podržavali Kokezu.Sada kada je Dragan blizu svoje 80te godine izlažete ga nepotrebnom stresu.Svi mi Ubljani strahujemo za Dzajino zdravlje i nadamo se da će pregurati i ovo ponižavanje od strane kluba kome je sve dao.

Dragane nemoj nikad da zaboraviš da su tvoji zemljaci uvek uz tebe i da te Jedinstvo očekuje na tvom stadionu već u subotu.Što se tiče Nemanje Vidića, ja sam njega podržao juče, podržavam ga danas i podržaću ga i sutra jer mislim na razvoj srpskog fudbala za narednih 20 godina. Toliko od mene za sad.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic)

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

12
4

1 Komentara

  1. Dzajica su isturili, to je delo Terzica, da cuva mesto za njega a ne za Pixsija kako neki misle. Vidic ne odgovoara Zvezdi i Terzicu jer je samosvojna licnost, covek visokog integiteta koji ne bi ozvolio da ga navijajju na njihovu stranu! Zvezdi je dobra onaj predsednik FSS koji radi u njenom intresu a ne u interesu svih, takav bi bio protiv Zvezde! To je taj nass jad i beda. Ako bibilo i malo postenja ti clanovi Upravnog odbora FSS bi glasali mahom za Vidica jer bi on radio u interesu celog srpskog fudbala. Postujem Dzajica, ali covek sa 80 godina nije u stanju drzati konce ni u vreme svoje kaf-pauze. Ikreno, molim boga da u tom UO FSS postoje ljudi koji ce izaci iz Cerginog satora i pogledati u nebo i videti da ono nije rveno i belo.
    Sve za Nemanju Vidia! Srbijo urazumi se, krni vise jednom pravim putem. Respekt za Dzajica ali on je ovaj put izmanipulisan u interesu cergarije!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter