0
Košarka

Zoran Lukic Crvena Zvezda - Nizhny Novgorod Njizni kosarka prijateljska Belgrade, Serbia on September 14. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

RUSIJA IGRALA PRIJATELJSKI MEČ U BEOGRADU: „Domaćin je imao razloge za praznu halu, poštujemo to!“

Objavljeno: 22.02.23 u 09:34

Bili su bolji od srpskog predstavnika.

Košarkaška reprezentacija Rusije, gostovala je u Beogradu ekipi Mege, sa kojom je odmerila snage u prijateljskom meču. Ovaj duel, dobro je došao gostima, koji već više od godinu dana ne igraju svoje mečeve zbog poznatih razloga i oružanog sukoba sa Ukrajinom.

Rusi su uspeli da savladaju Megu sa 85:74, a do pobede ih je vodio Anton Kvitkovski sa 17 koševa, dok je Martjuk dodao 16. Na drugoj strani, najbolji u redovima Mege bio je Jelavić sa 18, dok je Miljenović ubacio 17 poena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Selekciju Rusije predvodi srpski trener Zoran Lukić, koji je posle meča istakao da mu je žao što je meč igran pred praznim tribinama, ali da poštuje razloge za to.

– Rezultat nije bitan. Ovo je bila nezvanična prijateljska utakmica. Šteta što je bila prazna hala, ali domaćin ima svoje razloge za to i mi to poštujemo. Hvala Megi što je uopšte prihvatila da odigramo utakmicu, ovo iskustvo će puno značiti našem mladom timu – istakao je selektor Rusije Zoran Lukić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter