0
Domaći fudbal

Fudbal, Champions league,Group H season 2010/2011.Partizan Vs. Arsenal.Andrey Arshavin.Beograd, 29.09.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RFK RADI OZBILJAN POSAO: Aršavin i Halilu Fadiga pružili podršku Novosađanima! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.23 u 16:45

Čelnici kluba iz Novog Sada rade punom parom u želji da vrate klub na staze stare slave

Kao što je već najavljeno, uprava RFK Novi Sad radi na dovođenju velikih imena u stručni i konsultantski pul. Ovaj pul sad već čine: Sead Kajtaz, Gara Kovačević, Enver Marić i Vladimir Skočajić.

Cilj kluba je stabilizacija i povratak u prvi rang srpskog fudbala.

Stručni konsultatnt RFK-a, Gara Kovačević, pozvao je Andreja Aršavaina i Halila Fadigu da svojim iskustvom i znanjem pomognu usavršavanju menadžmenta kluba i samom klubu u ostvarivanju ciljeva. Aršavin i Fadiga su prihvatili poziv da prvom prilikom posete RFK Novi Sad, a do tada pružaju podršku našem klubu i svemu što naš klub radi – navode čelnici kluba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RFK Novi Sad 1921 (@rfknovisad)

 

Andrej Aršavin je ruski fudbaler koji je karijeru započeo u Zenitu za koji je nastupao 10 godina i upisao 240 nastupa. 2008. pojačava Arsenal, gde je prve dve sezone igrao fudbal života. Svi pamte njegova 4 gola u remiju sa Liverpulom, 21. aprila 2009.

 

 

Halilu Fadiga je bivši senegalski fudbaler koji je svoju fudbalsku karijeru započeo kao dete u redovima Pariz Sen Žermena a potom i belgijskog Liježa. U svojoj bogatoj seniorskoj karijeri nastupao je za brojne klubove velikih imena popout: Briža, Intera, Boltona, Genta i drugih. Profesinalnu karijeru završio je 2011. godine u Belgiji.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter