0
Evrokupovi

FOTO: twitter/@ChampionsLeague

NASTAVLJA SE LIGA ŠAMPIONA: Srđan Jovanović glavni sudija na „Meaci“, Siti favorit protiv Nemaca!

Objavljeno: 22.02.23 u 14:20

Večeras su na programu dva meča osmine finala

Večeras se igraju poslednja dva meča prve runde osmine finala Lige šampiona. Obe utakmice su na programu od 21 čas.

Prvi meč se igra na „Đuzepe Meaci“ a sastaju se Inter i Porto.

Portugalci su odigrali sjajno u grupi i završili na čelu sa 12 osvojenih bodova, ispred Briža, Leverhuzena i Atletiko Madrida. Inter je sa druge strane odigrao „koliko treba“ i prošao kao drugoplasirana ekipa iz grupe C, iza Bajerna a ispred Barselone i Viktorije Plzenj.

Iako su domaći favoriti, ne treba otpisivati nekadašnjeg osvajača Lige šampiona, jer smo već videli dosta iznenađenja u ovogodišnjem izdanju takmičenja.

U timu Intera neće biti Koree i Dalberta, dok će ekipa Porta biti bez Meišeda i Verona.

Ovaj meč će suditi srpski sudija, Srđan Jovanović a pomagće mu sunarodnici: Uroš Stojković i Milan Mihajlović, odnosno Novak Simović kao četvrti arbitar.

Drugi meč u istom terminu igraju Mančester Siti i Red Bul Lajpcig a domaćin je nemačka ekipa.

Iako četa Pepa Gvardiole nije u zavidnoj formi, veliki su favoriti u ovom dvomeču i sve osim sigurnog prolaza u četvrtfinale, bio bi debakl za Engleze.

Red Bul Lajpcig je završio grupu na 2. mestu sa 12 bodova, jednim manje od Reala iz Madrida. Trenutno su 5. u Bundesligi na samo 4 boda zaostatka za vodećim Bajernom.

Gulači, Dialo i Olmo zbog povreda neće biti u timu domaćina, dok za Siti neće igrati: De Brujne, Laporte, Mendi i Stouns.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter