0
Niže lige

FOTO: OFK Beograd

KALUĐEROVIĆ I KUDRIĆ VODILI ROMANTIČARE DO POBEDE: Krunićevi Romantičari upisali prvi trijumf u Kučevu! (FOTO)

Objavljeno: 22.02.23 u 18:35

Sjajna partija beogradskog tima!

Izabranici Sima Krunića ostvarili su trijumf u drugoj prijateljskoj utakmici na glavnom delu zimskih priprema u Kučevu. Slavni OFK Beograd je u potpunosti nadigrao Mladi Radnik 1926 iz Požarevca i slavio sa sigurnih 2:0.

Golove za Romantičare postigli su Kudrić i dobro poznato ime na fudbalskim terenima u Srbiji, ali i šire, Andrija Kaluđerović.

Plavo-beli su kontrolisali meč od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka. Posed lopte bio je na strani beogradskog kluba, a nakon nešto slabijeg inteziteta u prvom poluvremenu, OFK je nakon najduže pauze mogao da postigne barem još tri pogotka imajući u vidu broj propuštenih kolosalnih prilika.

Prva postava koju je na teren poslao Krunić igrala je do 65. minuta, da bi tada šansu sa klupe dobili rezervisti.

OFK Boegrad: Stanković, Marinković, Đermanović, Gojković, Stanković, Plavšić, Smiljanić, Kasalica, Stojanović, Radić i Kaluđerović.

Igrali su još i: Sušić, Morović, Mrkela, Čermelj, Janković, Avramovski, Koca, Todorović, Stojančić, Halabrin, Kudrić, Marković, Stojković, i Milinović.

Nako remija sa Realom iz Podunovaca i pobede nad Mladim Radnikom, OFK do kraja priprema očekuju dueli sa FK Seljak Mihajlovac i FK Sloga Petrovac na Mlavi. 

Pre Kučeva je odigrano četiri meča:

27.01.2023. OFK Beograd – OFK Žarkovo 5-1 (Stojanović, Stojančić, Gojković, Panić, Milinović)
01.02.2023. FK Omladinac (NB) – OFK Beograd 2-1 (Bajić)
03.02.2023. OFK Beograd – Torlak 3-1 (Kudrić 2x, Kasalica)
10.02.2023. Grafičar – OFK Beograd 3-0

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OFK BEOGRAD (@ofkbeograd1911)

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter