3
Domaći fudbal

Dragan Dzajic FK Crvena Zvezda svecana vecera 15. Decembar 2091. 15.2.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

FUDBALSKI SAVEZ BEOGRADA PODRŽAO DŽAJIĆA: Legenda Zvezde dobija podršku cele zemlje!

Objavljeno: 22.02.23 u 16:15

Sve veću i veću podršku dobija najnoviji kandidat za predsednika FSS-e

Fudbalski savez Beograda podržao je kandidaturu Dragana Džajića za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Zvanični izbori biće održani 14. marta.

Podsećamo, Fudbalski savez Zapadne Srbije predložio je Džajića za kandidata. Potom su mu podršku pružili delegati skupštine FSS-e sa Kosova i Metohije, Istočne Srbije i Vojvodine a sada stižu vesti da je legenda Crvene zvezde pridobio i Fudbalski savez Beograda, čime je praktično obezbedio pobedu na izborima.

Održana je 6. sednica Izvršnog odbora fudbalskog saveza Beograda na kojoj je odlučeno da se uputi kandidatura gospodina Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije za mandatni period 2022-2026. godine – stoji u saopštenju FSB-a.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Mesto predsenika FSS-e, ostalo je upražnjeno 2021. ostavkom Slaviše Kokeze a od tada ovu funkciju obavlja Nenad Bjeković, zamenik funkcionera.

Osim Dragana Džajića, koji je za sada jedini zvanični kandidat, uskoro se očekuje da to uradi i Nemanja Vidić.

0
3

3 Komentara

  1. A zato narod nije za njega , Džajo nije ti ovo trebalo i sam znaš da ćeš biti kao bivši gradonačelnik (radojčić) jedan obični fikus koji će samo da potpisuje šta mu se kaže . Što bi Živa rekao , idi Džajo pecaj ribu .

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter