10
Domaći fudbal

Nemanja Vidic Sudjenje Dragan Dzajic Palata Pravde Sport Fudbal Savic Dragan Soccer 2.6.2008. (credit image © photo: Pedja Milosavljevic)

ENGLESKA BRUJI O PREDSEDNIČKOJ TRCI VIDIĆA I DŽAJIĆA: ‘Ikona Junajteda protiv Zvezdine legende optužene za malverzacije u njegovom transferu!’ (FOTO)

Objavljeno: 22.02.23 u 17:17

Čuveni engleski list ‘kopao’ po prošlosti glavnog kandidata!

Glavna tema domaćih, a sve češće i poznatih inostranih medija, prethodnih dana je trka za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Prema trenutnim informacijama izdvojila su sve dva imena, i to ne bilo kakva, imena legendi srpskog fudbala.

Ikona Mančester junajteda i verovatno najbolji defanzivac u istoriji našeg fudbala, Nemanja Vidić, vodi borbu protiv čuvene Zvezdine legende i reprezentativca bivše Jugoslavije, Dragana Džajića.

Fudbalski regioni predvođeni delagatima većinski su podržali kandidaturu Dragana Džajića, koji upravo zbog takve reakcije funkcionera važi za favorita, uprkos velikoj podršci koju Vidić dobija od javnosti.

Kako se proces razvija izbori u FSS postali su tema i inostranih medija. Čuveni engleski ‘The Sun’ posvetio je tekst spomenutom dvojcu.

FOTO: ‘The Sun’ screenshot

-Neka bolji pobedi! Ikona Mančester junajteda, Nemanja Vidić, suočava se sa čovekom koji je ranije optužen zbog malverzacija upravo za Nemanjin transfer – deo je naslova engleskog lista.

Okružno javno tužilaštvo je zbog transfera Vidića u Spartak iz Moskve teretilo Dragana Džajiža i Miloša Marinkovića (tadašnje funkcionere Crvene zvezde) da su protivpravno uzeli dva miliona evra.

-Džajić je kasnije negirao krivicu i optužbe su odbačane godinu dana kasnije (2012. god) kada ga je ‘pomilovao’ bivši predsednik Republike Srbije, Tomislav Nikolić – navodi se dalje u tekstu ‘The Sun’.

Englezi takođe navode da Vidić veruje u svoju pobedu i kako je nedavno poručio da je unapredio svoje veštine i znanje vezano za obavljanje prestižne funkcije.

17
0

10 Komentara

  1. „Izdajnik“neka ide u Englesku da bude predsednik. Nismo zaboravili namerno igranje rukom ispred našeg gola na S.P. u Južnoj Africi !

    0
    8
    Odgovori
  2. šta reći Srbija je rekla na izborima tako da nema šta da se prica šteta nadam se da je Nemanja dovoljno snažan da iznese ovu situa
    Srbija je na zad.izborimw izabrala a ovo je fiksiranje kao i sve drugo,Nemanja je legenda i nadam se da na njega ovo neće uticati i nastaviti da se bori u ime sporta.

    7
    2
    Odgovori
  3. Najgore od svega je da mi,bez ovog bosanca na mestu predsednika države,ne možemo da izaberemo ni predsednika FSS.

    13
    1
    Odgovori
  4. SNS banda gura Dzajica, covek jednom nogom u grobu, ovaj Nebojsa Zivanovic sto ga je predllozio, veliki strucnjak, covek za sve radnje.

    10
    1
    Odgovori
  5. Optužbe nisu odbačene, Džajić je aboliran, nije mu se ni sudilo niti su dozvolili da se iznesu prikupljeni dokazi

    24
    1
    Odgovori
  6. Pogresno je napisano. Nisu optuznice odbacene nego je gospodin aboliran iako se ne moze neko abolirati tokom sudskog procesa. Predsednik drzave moze ds abolira gradjanina koji je osudjen a ne kome se sudi. Ako je dzajic bio nevin zbog cega nije trazio da to dokaze na sudu? Pametnom dosta

    29
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter