0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDANOVIĆEV TRENER DOBIO OTKAZ: Atlanta mora brzo da reaguje, jedno ime se već spominje!

Objavljeno: 22.02.23 u 10:22

Sigurno će se dosta stvari promeniti.

Atlanta Hoksi odlučili su da otpuste svog trenera Nejta Mekmilana, preneo je jedan od najpouzdanijih novinara Adrijan Vojnarovski. Iako se ekipa u kojoj nastupa srpski reprzenetativac Bogdan Bogdanović aktivno bori za plej-of i trenutno se nalazi na 8. mestu Istočne konferencije, klub je odlučio za rastanak sa Mekmilanom.

Atlanta će naravno morati brzo da reaguje kako bi pronašla zamenu, a jedno ime već se spominje. U pitanju je Kvin Snajder, koji nema klub od juna 2022. godine, kada je vodio ekipu Jute.

Mekmilan je na klupu Hoksa stigao u martu 2021. godine, a pre toga, bio je i asistent u ovoj ekipi. Atlanta je ove sezone igrala nekonstantno što je sigurno jedan od glavnih razloga za rastanak sa trenerom.

Sada će se definitivno dosta toga promeniti u igri Hoksa, a uskoro će biti zvanično poznato da li će Snajder zameniti Mekmilana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter