0
Fudbal

Branislav Ivanovic Srbija - Svajcarska, Serbia - Switzerland, Kaliningrad, Rusija 21.6.1018. Jun 21. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BANE IVANOVIĆ NA DŽAJIĆEVOJ STRANI: Spremna mu je bitna funkcija u slučaju pobede!

Objavljeno: 22.02.23 u 09:08

Izbori se bliže.

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, jasno je odabrao svoju stranu u susret izborima za predsednika FSS. Naime, kako Sportski žurnal navodi, u slučaju da Dragan Džajić postane predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Ivanović bi postao potpredsednik te organizacije.

Ivanović će imati izuzetno bitnu ulogu, dok kako sada stvari stoje, neće biti mesta za Aleksandra Kolarova. Pored Ivanovića, na tim funkcijama će biti Branislav Nedimović, Nenad Bjeković i Stefan Babović.

Milos Krasic, Branislav Ivanovic, Nemanja Vidic, Soccer Football – 2010 FIFA World Cup – Group D – Serbia v Ghana Tshwane Pretoria Loftus Versfeld Stadium South Africa, Sunday, June 13, 2010. 13.6.2010 (credit & photo: Pedja Milosavljevic / +381 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT )

Podsećamo, Džajić je zvamnično predao kandidaturu za predsednika FSS, a dobio je i veliku podršku. On je prvo nominovan od strane FS regiona Zapadne Srbije, da bi potom na njegovu stranu stao kompletan Istok, ali i Vojvodina, pa trenutno ima podršku 47 od 85 delegata.

Sa druge strane, Nemanja Vidić je najavio da se neće povući iz ove trke, uprkos ogromnim pritiscima sa kojim se suočava i on, ali i delegati u FSS.

Uprkos pričama koje kruže želim da istaknem da nisam odustao od kandidature i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Oni su me podržali još pre spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora. Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić koji očigledno želi da posvadja sve Zvezdine legende.Ja ne odustajem, kao što nikad nisam – istakao je Nemanja Vidić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter