0
Evropske lige

FOTO: Twitter/AFCAjax

AJAKS PRIREDIO IZNENAĐENJE U BAČKOJ TOPOLI: Tadićevih 100 golova obeleženo na najlepši mogući način! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.23 u 08:43

Sjajan gest holandskog kluba. 

Junak utakmice između Ajaksa i Sparte, bio je niko drugi do kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić, sa postignuta 2 gola i zabeleženom asistencijom. Taj učinak, doveo ga je do stotog pogotka u dresu „kopljanika, a posle meča, usledilo je i veliko slavlje.

Navijači su mu pevali „Tadić on fire“, dok je Srbin morao na neki način da im uzvrati, pa je svoj dres poklonio najvatrenijim pristalicama holandskog kluba.

Povodom ovog jubileja, Ajaks je odlučio da Tadiću priredi ogromno iznenađenje. Oni su sinoć na svom Tviter profilu objavili bilbord koji je posvećen upravo srpskom fudbaleru, a nalazi se u rodnoj Bačkoj Topoli.

Bilbord je u prvi mah bio prekriven, ali su novim videom na Tviteru, ljudi iz Ajaksa otkrili o čemu se radi. Pored bilborda na kome se nalazi srpski reprezentativac, mališani iz Bačke Topole dobili su lopte, a imali su posebnu poruku za Dušana Tadića.

Zaista, velika čast za jednog od naših najboljih fudbalera i dokaz koliko ga poštuju u jednom velikom klubu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter