2
Košarka

FOTO: Twitter/@utahjazz

SKIP BEJLES PONOVO NAPADA JOKIĆA: „Lebron ga je birao poslednjeg a meni stalno govorite kako je on najbolji igrač u ligi“!

Objavljeno: 21.02.23 u 09:05

Poznati Američki novinar pokušao je da ismeje Nikolu Jokića

Skip Bejles, poznati američki novinar, prokomentarisao je činjenicu da je Lebron Džejms birao Jokića kao poslednjeg pika a Embida prvog. Poznato je da Skip u emisiji „Undisputed„, stalno gura Embida ispred srpskog centra i smtra da je on bolji igrač od Jokića.

Hmmm: Svaki dan mi u emisiji Undisputed govore da je Jokić najbolji igrač na planeti. Ipak, on je bio LeBronov POSLEDNJI PIK, ostavio je Markanena za Janisa. Da vidimo, čovek za koga stalno govorim da treba da bude MVP – Embid – je izabran prvi OD Lebrona … Džokera poslednji od Lebrona. To sumira sve – napisao je Bejles na svom tviteru.

 

 

Ubrzo su stigle lavine negativnik komentara na njegov račun a među njima se pojavio i legendarni Džordž Karl, koji je stao u odbranu dvostrukog uzastupnog MVP-ja.

Kaže ovo čovek kog su poslednjeg birali na odmoru u trećem razredu – napisao je čuveni trener.

 

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

2 Komentara

  1. Sramotno je sve vezano za ovaj cirkus od utakmice!Prvo,na zvaničnom plakatu najave ne objave jedino Jokićevu sliku i ime,onda Lebron onako ponižavajuće izostavi Nikolu do samog kraja.Na kraju,te prozivke nazovi novinara,iako o Jokiću govori statistika,ne o jednoj utakmici,nego o poslednje dve godine. Svaka mu čast da je uopšte igrao,trebao je napustiti taj vašar i ne dozvoliti dalje ponižavanje.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter