0
Evroliga

Head coach Pablo Laso Crvena Zvezda v Real Madrid-Euroleague 2021/22 Beograd, 08.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NIŠTA OD SELEKTORSKE POZICIJE: Pablo Laso odbio poznatu reprezentaciju, hoće da se vrati u Evroligu!

Objavljeno: 21.02.23 u 19:11

Španski stručnjak je u potrazi za novim angažmanom

Prema pisanju specijalizovanog košarkaškog portala „Basket News“, KS Izraela prekinuo je pregovore oko selektorske pozicije sa čuvenim Pablom Lasom.

Iskusni španski stručnjak je u prethodnom periodu imao nekoliko sastanaka sa predstavnicima Saveza, ali do konačno dogovora nije došlo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Predstavnici KS Izraela su poručili Lasu da će nastaviti proces izbora novog selektora, ali ako do leta ne pronađu pravog kandidata, ponovo će razgovarati sa Lasom. Naravno, uslov je da Laso ne preuzme neki evroligaški klub – navodi “Basket News”.

Pisalo se u toku pauze između dve sezone da bi Laso mogao da preuzme Crvenu zvezdu, a sada se navodi da bi čak mogao da preuzme ekipu Panatinaikosa u narednom periodu.

Da podsetimo, Pablo Laso je raskinuo ugovor sa ekipom Real Madrida koja mu nije dopustila da se vrati na poziciju trenera, nakon što je dožive srčani udar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter